Gå til sbm.no
Bendik Tangen, daglig leder i Møremegling, står på fortau utenfor kontoret i Ålesund.Møremegling skal ha stort fokus på gode og trygge kundeopplevelser, sier Bendik Tangen, ny daglig leder i Møremegling. Gjennom tilhørigheten til fylkets største bank, er Møremegling en del av en sterk merkevare og et større kompetansemiljø.

Ny daglig leder

Han skal fornye Møremegling

Bendik Tangen (36) har et klart mål om å gjøre Møremegling til en dominerende eiendomsmegler i Møre og Romsdal.

Moldenseren er den nye lederen av Møremegling som nå satser friskt med flere nyansettelser, og en strategi om å fornye, utvikle og styrke Møremeglings posisjon i markedet.

Ambisjoner
– Jeg er ydmyk for oppgaven, men har store ambisjoner på vegne av Møremegling. Møremegling har et stort potensiale, ikke minst gjennom vår tilhørighet til eierbanken Sparebanken Møre, sier Bendik som kommer fra stillingen som avdelingsleder for EiendomsMegler 1 i Molde.  Han har også erfaring fra Notar og som finansrådgiver for SpareBank 1.

Offensiv
36-åringen med en bachelor i eiendomsmegling og en bachelor i økonomi, beskrives av styreleder i Møremegling, Arild Sulebakk, som en offensiv og forretningsorientert leder. I tillegg til å ha et mål om å bli en dominerende aktør, har 36-åringen også et mål om å gjøre selskapet til den mest attraktive og kjekkeste arbeidsplassen for eiendomsmeglere og andre ansatte.

Nye markedsandeler
– Gjennom engasjerte og dyktige meglere og medarbeidere, enda større synlighet, et sterkt og enda tettere samarbeide med vår eierbank Sparebanken Møre, har jeg stor tro på at Møremegling skal ta nye steg og markedsandeler, sier Bendik Tangen.

Møremegling satser friskt med flere nyansettelser, og en strategi om å fornye, utvikle og styrke Møremeglings posisjon i markedet.

Sparebanken Møre
Bendik Tangen er klar på at Møremegling skal ha stort fokus på gode og trygge kundeopplevelser. Gjennom tilhørigheten til fylkets største bank, Sparebanken Møre, er Møremegling en del av en sterk merkevare og et større kompetansemiljø.

– Det vil også våre kunder i Møremegling kunne nyte godt av, sier Bendik Tangen.

En sterk eierbank med store markedsandeler og som er villig til å satse på Møremegling, var vektige grunner til at Bendik ønsket jobben som ny leder i meglerfirmaet.

Ålesund og Molde
36-åringen er og skal fortsatt være bosatt i Molde, men vil være til stede i Ålesund flere ganger i uken. Møremegling har kontorer i Molde, Ålesund, Ørsta/Volda og er også tilknyttet alle Sparebanken Møres kontorer i fylket.

Aktiv
Bendik var i mange år en aktiv fotballspiller, og spilte for Træff i 3.divisjon. Nå har han nok å henge fingrene i på hjemmebane hvor han og kona Kristine har to små barn på henholdsvis to og et halvt år og ni måneder.

– Å beskrive seg selv er en vanskelig øvelse, men jeg tror nok ord som sosial, aktiv og dedikert i yrkessammenheng er ganske dekkende, sier Bendik Tangen.

Grundig leder-prosess
Møremegling har hatt en grundig prosess for å finne den rette til å lede og utvikle Møremegling i et marked med sterk konkurranse. Styreleder Arild Sulebakk er trygg på at Bendik, som med 12 års erfaring kjenner bransjen godt, vil bidra positivt til nysatsingen og styrke posisjonen til Møremegling.

Møremegling vil satse både på det private boligmarkedet, næringsbygg og boligprosjekter.

Flere artikler i kategorien Bolig