Gå til sbm.no
Inger-Ann Øvrebø Fylsvik, Produktansvarlig for forsikring i Sparebanken Møre.- Vi ønsker at det skal være enklest mulig for kundene å få oversikt, kjøpe og endre forsikringene sine, sier Inger-Ann Øvrebø Fylsvik, Produktansvarlig for forsikring i Sparebanken Møre.

Boligforsikring:

Kjøpsløsning best i test

Forsikring kan ofte virke komplisert og med ulike dekninger kan det også være utfordrende å sammenligne priser i forhold til innhold.

Med fokus på å skape gode kundeopplevelser har Eika Forsikring utviklet en av markedets beste løsninger for kjøp av boligforsikring på nett. Det er Cicero analyse som har vurdert løsningene og best i test ble Eika sammen med IF og Storebrand.

- Det er veldig kjekt å få slike tilbakemeldinger, sier Inger-Ann Øvrebø Fylsvik, Produktansvarlig for forsikring i Sparebanken Møre. Vi ønsker at det skal være enklest mulig for kundene å få oversikt, kjøpe og endre forsikringene sine. Med gode digitale kjøpsløsninger kan kundene kjøpe og endre de vanligste forsikringene sine i nettbank og mobilbank når det passer dem.

- En av tingene som ble nevnt i undersøkelsen og som jeg synes er en stor fordel, er at du får tydelig fremstilt hva som skiller standard boligforsikring og boligforsikring pluss både i innhold og pris, forteller Inger-Ann.

Cicero Analyse vurderte 3 forhold med kjøpsløsningene: 

  • Hvor god informasjon løsningen gir
  • Hvor funksjonell løsningen er
  • Designet på løsningen

I undersøkelsen fant Cicero at det var store forskjeller mellom de ulike kjøpsløsningene i markedet. Eika sin løsning fikk følgende kommentar: «Eika har en enkel og intuitiv løsning som gir kunden en foreløpig pris tidlig i kjøpsprosessen. Løsningen er rask og det er enkelt å legge til innbo og gjøre endringer».

Under menyen Forsikring i Nett- og Mobilbank finner du våre forsikringer som kan kjøpes på nett.

Flere artikler i kategorien Bolig