Gå til sbm.no
Bjørnar Vartdal er Seniorrådgiver næringsliv og jobber tett på bedrifter i området Ørsta og Volda. Foto: Tony Hall

Team Møre:

Bli med på laget vårt

I Sparebanken Møre liker vi å si at vi har verdens beste kolleger. Dette er ikke et sitat fra årsrapporten, men noe bankens medarbeidere faktisk mener og uttrykker – noe vi lever hver dag.

– Hos oss får du ikke bare en jobb, du blir en del av et team som sammen skaper gode kundeopplevelser og resultater for eierne våre. Som sparebank bidrar vi også til at lokalsamfunnene rundt oss blir til enda bedre steder å bo og jobbe. Dette gir et ekstra engasjement i arbeidshverdagen vår, forteller Kjetil Hauge leder for Seksjon organisasjonsutvikling.

– Å være en attraktiv arbeidsgiver er en viktig del av vår strategi. Det jobbes aktivt for at banken skal være en attraktiv arbeidsplass for både nyansatte og for de som allerede jobber her.

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet og har over 400 medarbeidere. I 2021 var det rekordstor rekruttering med hele 36 nye fast ansatte, og gledelig mange søkere til stillingene.

– Det finnes et enormt mangfold i Sparebanken Møre med nærmere 100 ulike roller. Her får du mulighet til å utvikle deg, tilegne deg mer kompetanse og ny kompetanse.

– Utover lønn skal vi være konkurransedyktige også på alle andre ansattegoder, og fullt på høyde med alle rundt oss, forteller Kjetil Hauge, leder Seksjon organisasjonsutvikling.

Elisabeth Blomvik er leder for Divisjon personmarked med over 130 Autoriserte finansielle rådgivere. Hun forteller at personlige egenskaper er viktig når de skal ansette nye rådgivere. 

– Rådgivere jobber med å skape gode kundeopplevelser og derfor er personlige egenskaper viktig. Når vi rekrutterer ser vi etter personer som kommuniserer godt, er serviceinnstilte, løsningsorienterte og som løper den ekstra mila for kunden sin. 

– Vi er også på jakt etter folk med ulik erfaringsbakgrunn. Ulike typer mennesker i banken er bra fordi kundene også er ulike. Vi har ansatt mange som har erfaring innenfor økonomi og rådgivning, men vi har også ansatt lærere, økonomer, teknologer, ergoterapeuter og selgere. At vi er ulike og kan utfordre og utfylle hverandre er en styrke for oss. Jeg ser på oss som et fotball eller håndballag, og at vi skal vinne kampen i lag.

Elisabeth Blomvik er leder for Divisjon personmarked.


"I Sparebanken Møre jobber vi tett sammen og derfor er det viktig at de vi ansetter er gode teams-spillere. På alle målinger scorer vi høyt på medarbeidertilfredshet. Arbeidsmiljøet er kjempeviktig for oss, og det tenker vi også på i forhold til rekruttering." 
Elisabeth Blomvik, leder Divisjon personmarked

EPSIs måling av kundetilfredsheten i bankbransjen høsten 2021, viser at kundene er svært fornøyde med Sparebanken Møre. I bedriftsmarkedet troner banken helt øverst blant alle landets banker.

Bjørnar Vartdal er Seniorrådgiver næringsliv og jobber tett på bedrifter i området Ørsta og Volda.

– Det er over tusen bedrifter her i Ørsta og Volda, og jeg møter hele tiden nye personer som imponerer meg. Selv i tøffe tider som under pandemien fant flinke folk grobunn for innovasjon og det poppet opp nye bransjer og nye produkter. Å være tett på dette er veldig spennende.

– Jeg liker dette med å komme tett på og oppleve livsløpet til bedrifter. At vi er med helt fra oppstarten er noe nyetablerere setter stor pris på, men også at vi er der i det videre løpet for bedriften og gründeren. At vi som bank kan bidra til nyskaping på denne måten gjør jobben min viktig, forteller Bjørnar.


En jobb i Sparebanken Møre byr blant annet på verdens beste kolleger, faglige utfordringer og mange muligheter. Vil du være med på laget vårt?

Her finner du ledige stillinger i banken og i Møremegling akkurat nå!

Bjørnar Vartdal forteller at han stortrives i Sparebanken Møre og har gjort det fra første stund. Jobben er spennende, og banken har alltid lagt til rette for personlig utvikling. Innenfor organisasjon finnes det alltid muligheter for å skifte retning og karrierevalg hvis man ønsker det.

Flere artikler i kategorien Lokalt engasjement