Gå til sbm.no
Leder for Nordmøre og Romsdal Friluftsråd Ola Fremo og fagsjef Kommunikasjon og samfunnsansvar Linda R. Grimstad i Sparebanken Møre, viser stolt frem Stikk UT! SAMMEN appen, sammen med banksjefene Kolbjørn Heggdal og Finn Tangen.

Turglede:

Har du prøvd Stikk UT! SAMMEN?

Stikk UT har blitt en stor suksess med over 1 million registreringer. Nå har vi tatt enda et steg og lansert en funksjon i Stikk UT-appen for å kunne stikke ut SAMMEN.

Formålet med Stikk UT! SAMMEN er å få enda flere med på tur, men samtidig ta ned terskelen for de som enten ikke har noen å gå sammen med, eller som av ulike årsaker ikke kommer seg på de ordinære Stikk UT!-turene. 

SAMMEN om de gode turopplevelsene
- Å være i en turgruppe sammen er godt for kropp og sjel og kaffepausen kan være like viktig som selve turen. Turgruppene kan være fra to til flere som møtes for å gå på tur sammen. Lengden på turene bestemmer dere selv. Det kan være en nærtur der dere bor eller Stikk UT!-turer, forklarer leder for Nordmøre og Romsdal Friluftsråd Ola Fremo.

Sammen med Nivero og Sparebanken Møre er det utviklet en tilleggsfunksjon på Stikk UT!-appen for de som ønsker å ta med andre på tur, eller som leter etter noen å gå på tur sammen med. 

Midler fra Sparebanken Møre
- Vi har jo vært med på Stikk UT! både som sponsor og som bedriftsmedlem. Vi er imponert både over hvor populært dette har blitt, og over måten Nordmøre og Romsdal Friluftsråd har utviklet dette konseptet i samarbeid med Sunnmøre Friluftsråd. Da forespørselen om å bli med på dette utvidede konseptet kom, brukte vi ikke lang tid på å bestemme oss for å bli med, sier banksjef Finn Tangen.

Gå inn i Stikk UT!-appen, trykk på “sammen"-funksjonen nederst i bildet og så er du i gang.

Slik kommer du i gang
Det er enkelt å komme i gang.

  • Gå inn i Stikk UT!-appen, trykk på “sammen"-funksjonen nederst i bildet og så er du i gang.
  • Planlegg en tur med en venn, søsken, besteforeldre, klubben din, medstudenter, kolleger – eller kanskje naboen.
  • Type tur og antall deltagere bestemmer dere selv. Det samme gjelder om turen skal være synlig for alle eller bare for de du inviterer. Om dere er to eller flere med på tur er ikke viktig, - det viktigste er at man er SAMMEN! Turene kan defineres i ulike kategorier. I appen ser du “kommende turer" og etter hvert får du opp “Turer jeg skal gå".

Fakta om Stikk UT! SAMMEN
Friluftsrådene ønsker å få enda flere ut på tur. I den nye Stikk UT-appen er det nå en funksjon for å gå på tur SAMMEN. Alle vil kunne ta funksjonen i bruk ved å ta initiativ til en tur som er åpen for andre, eller melde seg på en tur. 

Stikk UT! SAMMEN startet som et senior-prosjekt i regi av friluftsrådet med midler fra Statsforvalteren i Møre og Romsdal. Med midler fra Sparebanken Møre og Statsforvalteren sammen kan appen nå brukes av alle - og den er helt gratis. Tilbudet kan brukes av alle - privatpersoner, frivillige lag, turgrupper, velforeninger, dugnader og kommunale tilbud.

Målsettingen er at flere av oss skal invitere til tur SAMMEN og at dette skaper turglede for mange som setter pris på det sosiale med å være på tur.

Flere artikler i kategorien Lokalt engasjement