Gå til sbm.no
Jugendfest. Foto: Johannes LovundJugendfest. Foto: Johannes Lovund

Festivalsommer 2019

Kortreiste sommeropplevelser

Det er ingen grunn til å reise langt av sted for å finne festivalstemning! Her får du mange gode grunner for å bruke nærmiljøet som det perfekte mål for sommerutfluktene dine.

Vi heier på engasjement, skaperglede og gode tiltak på nordvestlandet, slik at du kan få opplevelsene nesten rett utenfor stuedøra. Borte bra - men hjemme kan være enda bedre. Bor du langt unna? Da er sommerukene perfekt tid å reise «hjem». Her skjer det noe for en hver smak. Her er noen smakebiter på festivaler vi heier på:


Rabalderfestivalen i Molde 29. juni og 30. juni

For tredje året på rad arrangeres barnas sommerfestival i Reknesparken. I to dager til ende inviteres store og små til konserter og aktiviteter. Festivalen har målgruppe 3-12 år og ingen voksne kommer inn på festivalen uten følge med barn. Ta med familien og kom. På vårt område kan du møte Tare og blant annet løse hjernetrim! 

rabalderfestivalen.jpg

Les mer om Rabalderfestivalen her.


Sommerfesten på Giske 29. juni og 30. juni 

En unik festival i sitt slag, som oser av engasjement og dugnadsånd. Årets festival går over to dager 29. - 30. juni. Lørdagen er det dag- og kveldsarrangement for de over 18 år, mens søndagen er satt av til familien. Du spleiser på utgiftene og tar med noe til felles kakebord, akkurat som en gedigen vennefest. Nytt i år er at du også kan betale festivalbilletten din med en pose plast. På søndag er det mange aktiviteter for barn. Blant annet har Sparebanken Møre et eget område med blant annet hjernetrim for store og små. 

Hele programmet for Sommerfesten finner du her.


Havgaprock Haramsøy 5. - 6.juli

Fra drøm til virkelighet. I 2016 ble denne lokale festivalen holdt for første gang av en kameratgjeng som ville gi noe tilbake til hjembygda. I år får du høre blant annet lokale band som Horizons Project og Mahogni, og Drusar fra nabofylket Sogn og Fjordane. Mye å glede seg til!

Her kan du lese mer om festivalen


Norsk Fjellfestival i Rauma  7. - 14. juli 

Festivalen samler friluftsentusiaster til felles gleder og utfordringer - inne så vel som ute. Her er også tilbud for deg som trives best i fjæra og i det trivlige småbymiljøet på Åndalsnes. 

Fjellfestivalen.jpg

Her kan du se hele programmet for Fjellfestivalen.


Moldejazz 15. - 20. juli 

Bare navnet gir sommerstemning – uansett vær! I år kan de skilte med navn som blant annet Madrugada, Highasakite og Dagny. De skal sammen med mange andre artister skape festivalstemning både på Romsdalsmuseet og andre lokasjoner i rosenes by! Det er med andre ord bare å glede seg! 

Les mer om Moldejazz sitt program her.


Fjord Cadenza 10. - 18. august 

Med utgangspunkt i Skodje tar Fjord Cadenza oss med på en reise i klassisk musikk. Det blir intimkonserter, fjordcruise til Geiranger, gruvekonsert og mange klassiske perler. La deg begeistre!

Les mer om Fjord Cadenza her.


Jugendfest 16. august og 17. august 

Dette har blitt en stor og anerkjent festival, og i år kan du glede deg til verdenskjenninger som Ellie Goulding og Martin Garrix. Du kan også danse til Julie Bergan, digge med Karpe og mimre med Postgirobygget.

Sparebanken Møre har et eget Bankstage-telt på matta, slik at du kan lade både ditt eget og mobilen sitt batteri om det trengs.

jugendfest-forside-bg.jpg

Se hele Jugendfest-programmet her.

Vi ønsker deg en magisk festivalsommer, og håper å se deg! 

Flere artikler i kategorien Lokalt engasjement