Gå til sbm.no
Bilde som viser dansere fra forestillingen Nøtteknekkeren, Operaen i Kristiansund. Foto: Hans Einar OhrstrandFra forestillingen Nøtteknekkeren, Operaen i Kristiansund. Foto: Hans Einar Ohrstrand

Kalenderen for 2020 er klar

Perler fra Nordvestlandet

Årskalenderen fra Sparebanken Møre kalenderen har blitt en tradisjon. Nå er den klar, og du kan bestille den rett hjem til din postkasse.

Naturbilder med historier 

Kalenderen vår har naturbilder fra ulike steder på Nordvestlandet. Bildene har gjenkjennbare motiver og viser ulike årstider og stemninger. Vi ønsker at bildene skal fortelle historier, og at man skal kunne skape sine egne historier ved å se på bildene.


Undring og læring 

Det å bla om til en ny måned kan skape undring og begeistring. Hvilket bilde kommer nå? Kanskje er det bilde av et sted som du eller din familie har vært, eller kanskje kjenner du noen som bor der? Vi synes det er fint at mange foretrekker papirkalenderen, lett synlig slik at alle i familien kan kaste et blikk opp og få oversikt over tannlegetimer, bursdager og merkedager.

Foruten de fine bildene kan kalenderen gi en større verdi, både for store og små. Vi anbefaler å bruke den aktivt ved å telle ned til bursdager, jul, ferier og andre ting som man gleder seg til. På denne måten kan kalenderen bidra til læring. Kalenderen viser dagene, ukene og månedene visuelt, og ved å plusse på og trekke ifra får man også aktivt brukt matematikkunnskapene.


bilde kalender.jpg


Vil du ha kalenderen?

Sparebanken Møres kalender har vært trykket opp og distribuert siden 1985. Kalenderen har blitt en tradisjon som vi ønsker å ivareta, og vi vet at den spiller en viktig rolle i manges hverdag. Selv om det digitale har tatt over for mye, gir kalenderen en motvekt til nettopp dette.

Ønsker du kalenderen for 2020, kan du enten besøke et av våre 28 kontor, eller bestille den på nettsiden vår. Slik sparer vi miljøet, både med tanke på ressurser og avfall.

Vi sender kalenderen kostnadsfritt til din postkasse.

Klikk her for å bestille kalenderen hjem i posten

Flere artikler i kategorien Lokalt engasjement