Gå til sbm.no
Assisterende banksjef Eiendom Vibeke Sjåstad Sand og Tor Ekroll, banksjef Eiendom i Sparebanken Møre.Banken har først og fremst vært en finansieringspartner, men også sparringpartner og støttespiller når prosessene har vært lange, tunge og utfallet usikkert. Sammen har vi funnet løsninger og vi er stolte over resultatet, sier assisterende banksjef Eiendom Vibeke Sjåstad Sand. Her sammen med Tor Ekroll, banksjef Eiendom i Sparebanken Møre.

Fenomenet Digernesets

Finans- og sparringpartner

Sparebanken Møre har vært en støttespiller for en viktig lokal investor som så forbi fjellet og hadde evne til å flytte det.

– Vi lot oss overbevise av visjonen, engasjementet og viljen til å lykkes som Jan Petter Larsen viste når han snakket om Digerneset, forteller Vibeke Sjåstad Sand, assisterende banksjef Eiendom i Sparebanken Møre om samarbeidet med Larsen og Digerneset Næringspark.

Stolte
Banken har først og fremst vært en finansieringspartner, men også som sparringspartner og støttespiller når prosessene har vært lange, tunge og utfallet usikkert.

– Sammen har vi funnet løsninger og vi er stolte over resultatet, sier Sjåstad Sand.

Banken så at plasskrevende virksomhet som logistikk og transport burde ligge andre steder enn for eksempel i Breivika, og at plasseringen på Digerneset var sentral, også i forhold til trafikk til og fra hele Sunnmøre og Romsdal. Mye av tungtrafikken som er så viktig for næringslivet i regionen kunne da stoppe på Digerneset og unngå flaskehalser.

Stort potensial
– Men vi så også at det var meget kapitalkrevende og at det ville ta tid å utvikle. Da Wenaas Kapital med sine ressurser tok over området og presentere sine planer for oss, skjønte vi virkelig for et potensial området hadde, sier Sjåstad Sand.

Hun mener hardt, langsiktig arbeid kombinert med vilje av stål og god forretningssans i Wenaas Kapital er et av suksesskriteriene bak fenomenet Digerneset. Digerneset Næringspark har ifølge banken sørget for kvalitet i alle ledd og det har gitt resultater.

– Vi ønsker å være med på å realisere de prosjektene som utviklet området rundt oss, som skaper arbeidsplasser, møteplasser og fremtidig vekst. Som vi sier i Sparebanken Møre; vi hører til her!

Les også om Fenomenet Digernes: Gull av gråstein.

Flere artikler i kategorien Næringsliv