Gå til sbm.no
Terje Krøvel, leder Divisjon Næringsliv i Sparebanken Møre

Tett på bedriftene:

Vi kan bidra med gode løsninger

Nye smitteverntiltak vil påvirke mange bedrifter. Vår oppfordring til bedriftene er å ta kontakt med banken tidlig. Da er muligheten større for at vi kan bidra med gode løsninger, sier Terje Krøvel, leder for Divisjon næringsliv i Sparebanken Møre.

Rådgivere med spisskompetanse
- Vi har 55 rådgivere som har spisskompetanse og som forstår hvilke utfordringer de ulike bransjene i regionen vår står ovenfor. De ser også at enkelte aktører og bransjer vil bli hardere rammet enn andre. For at vi skal finne best mulig løsning for den enkelte bedrift oppfordrer vi til å ta tidlig kontakt med oss, slik at vi i fellesskap kan diskutere ulike alternativer og vurdere fremtidig kredittbehov, sier Krøvel.

Din bank på heimebane
- En av fordelene med å være en regional bank er at vi kjenner kundene våre og de kjenner oss. Det er kort vei fra behov til beslutning. Det at vi kjenner bransjene godt gir også kundene trygghet for at vi sammen kan vi finne gode løsninger for likviditetsutfordringene de står i.

En god «verktøykasse»
- Banken stiller med økonomisk rådgivning, og vi har en god verktøykasse som vi kan bruke. Dette kan være kortsiktige eller midlertidige kreditter. Avdragsfrihet i perioder er også et godt virkemiddel. Vi er også villig til å se på andre løsninger, om det kreves. I tillegg har regjeringen forlenget varigheten av noen av de statlige støttetiltakene, sier Krøvel.

Garantiordningen for banklån til bedrifter gjeninnføres.

Her finner du samlet oversikt over de økonomiske tiltakene regjeringen har foreslått.

Næringsbasen består av en gjeng dyktige rådgivere med ulik spisskompetanse.

Næringsbasen
Næringsbasen består av en gjeng dyktige rådgivere med ulik spisskompetanse innenfor betalingstjenester, forsikring, leasing og etablering og drift av selskap.

- I tillegg til å være vårt kundesenter for bedriftskunder, har rådgiverne i Næringsbasen masse kompetanse og er daglig i kontakt med svært mange av bedriftskundene våre. De er også forberedt på at bedrifter i enkelte bransjer kan få en utfordrende periode på bakgrunn av nye nasjonale tiltak, forteller Krøvel. 

Ta gjerne kontakt
Næringsbasen eller kundesenteret for bedriftskunder om du vil, har eget telefonnummer 70113350. Du kan ringe eller chatte med rådgiver mandag til fredag mellom 08:00 og 16:00.

Ønsker du et møte med bedriftens rådgiver kan du bestille møte her.

Flere artikler i kategorien Næringsliv