Gå til sbm.no
Kvinne og mann som snakker med mann med ryggen til. Får vi bli din neste arbeidsplass? Foto: Tony Hall

Team Møre

Vi styrker laget

Sparebanken Møre hører til her på Nordvestlandet, og historien vår strekker seg 180 år tilbake i tid. Nå rigger vi oss for fortsatt å være en drivkraft for utvikling i regionen i fremtiden.

– Som en selvstendig sparebank har vi et stort spesialistmiljø med et bredt spekter av stillinger som krever ulik kompetanse, og nå har vi behov for enda flere flinke folk, forteller Kjetil Hauge leder for Seksjon Organisasjon og Konsernstøtte.

– I Sparebanken Møre får du ikke bare en jobb, du blir en del av et team som sammen skaper gode kundeopplevelser og resultater for eierne våre. Som sparebank har vi et sterkt samfunnsengasjement og vi bidrar aktivt for at lokalsamfunnene rundt oss skal bli enda bedre steder å bo og jobbe. Dette gir et ekstra engasjement i arbeidshverdagen vår. 

Et mangfold av muligheter

– Skal vi klare å rekruttere den kompetanse vi trenger må vi være en attraktiv arbeidsgiver. Dette jobber vi aktivt for hver dag. Banken skal være en attraktiv arbeidsplass for både nyansatte og for de som allerede jobber her, forteller Kjetil.

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet og har over 400 medarbeidere. I 2022 var det rekordstor rekruttering med hele 40 nye faste ansatte, og gledelig mange søkere til stillingene.

– Det finnes et enormt mangfold i Sparebanken Møre med nærmere 100 ulike roller. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, tilegne deg mer kompetanse og ny kompetanse.  

Kjetil Hauge 1080x1350.jpg
Kjetil Hauge er leder for seksjon Organisasjon og Konsernstøtte og skal nå ansette Kommunikasjonssjef. 


Mennesker med ulik kompetanse og bakgrunn

Elisabeth Blomvik er leder for Divisjon Personmarked med over 150 Autoriserte finansielle rådgivere på Personmarkedet og 40 rådgivere i Kundeservice og Næringsbasen. Hun forteller at personlige egenskaper er viktig når de skal ansette nye rådgivere og ledere.

– Vi jobber daglig med å skape gode kundeopplevelser og derfor er personlige egenskaper viktig. Når vi rekrutterer ser vi etter personer som kommuniserer godt, er serviceinnstilte, løsningsorienterte og som løper den ekstra mila for kunden sin.

– Vi er også på jakt etter folk med ulik erfaringsbakgrunn. Ulike typer mennesker i banken er bra fordi kundene også er ulike. Vi har ansatt mange som har erfaring innenfor økonomi og rådgivning, men vi har også ansatt lærere, teknologer og selgere. At vi er ulike og kan utfordre og utfylle hverandre er en styrke for oss. Jeg ser på oss som et fotball- eller håndballag, og vi skal vinne kampen i lag.

Elisabeth 1080x1350.jpg
Elisabeth Blomvik er leder for divisjon Personmarked. Hun ser nå etter leder til avdeling Kundeservice og Næringsbasen. 


Team Møre

Ove Skjeret er leder for seksjon Forretningsutvikling, som er bankens største seksjon med avdelinger som markedsavdeling, produkt og tjenesteutvikling, IT og datavarehus for å nevne noen.

- I Sparebanken Møre liker vi å si at vi har verdens beste kolleger. Dette er ikke et sitat fra årsrapporten, men noe bankens medarbeidere faktisk mener og uttrykker – noe vi lever hver dag, forteller Ove.

- Vi jobber veldig mye i team bestående av kolleger med ulik kompetanse. På den måten finner vi de beste løsningene for både kundene og omgivelsene våre, og dette er nok en av grunnene til at arbeidsmiljøet vårt er så bra. Selv om vi jobber innenfor ulike fagfelt så jobber vi alle sammen mot de samme målene, avslutter Ove.

Ove Skjeret_1080x1350.jpg
Ove Skjeret er leder for seksjon Forretningsutvikling, og har nå ledig stilling som Markedssjef til nyopprettet avdeling.


Ledige stillinger 

En jobb i Sparebanken Møre byr blant annet på verdens beste kolleger, sterke fagmiljøer, utfordringer og et hav av muligheter. Vil du være med på laget vårt?

Her kan du lese om våre ledige stillinger akkurat nå.

Flere artikler i kategorien Næringsliv