Gå til sbm.no
Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps.Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps. Foto: Vipps

Betaling uten terminal

Vipps rett i kassa

Med Vipps i kassa kan kunden betale for varer og tjenester kun ved hjelp av egen mobiltelefon.

Vipps i kassa er en betalingsløsning som integreres mot kassa til brukerstedet. Varene slås inn som normalt, og kunden oppgir telefonnummeret sitt. På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps. Betalingen registreres automatisk i kassasystemet - akkurat som vanlig, i tillegg til at løsningen er integrert mot regnskap og oppgjør.

Løsningen egner seg både for butikker med fysisk handel og for hjemlevering av varer, som flere har begynt med den siste tiden. Kunden kan da godta betalingen hjemmefra og varene kjøres ut.

Tilpasningsdyktige bedrifter
- Norske bedrifter har vært ekstremt løsningsorienterte og tilpasningsdyktige i den utfordrende perioden vi nå er inne i, og tar i bruk helt nye metoder for å dekke kundenes behov uten at man møtes fysisk eller behøver å trykke på en terminal. Vi heier på den viktige jobben de gjør, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps.

Hvem kan bruke Vipps i kassa
Det er cirka 10 intregrerte kassapartnere som tilbyr Vipps i kassa i dag, blant annet Front Systems, Datanova og de som er integrert med Dintero. Med Vipps i kassa gjennomføres betalingen via telefonnummeret til kunden, og betaling gjennom skanning av QR-koder i terminalen lanserer Vipps i løpet av våren. 

Les mer og bestill Vipps i kassa her.

Flere artikler i kategorien Næringsliv