Gå til sbm.no
Mastercard.Har du kredittkort i samme bank som du har kundeforholdet ditt, vil du ha kontroll og oversikt over forbruket ditt. I tillegg får du samme PIN på alle kortene dine. Foto: Torbjørn Sandbakk

I samme bank:

Kundeforhold og kredittkort

De aller fleste voksne bankkunder har i dag ett eller flere kredittkort. Det finnes mange kredittkort på markedet, noen med fordeler mens andre gjerne med noe lavere rente. Så hvorfor skal du velge Mastercard i Sparebanken Møre?

Skeptikerne
God økonomi handler ikke så mye om å ha mye penger, men om å ha et bevisst forhold pengene og til hva du bruke dem til. Å miste kontrollen over egen økonomi er en av grunnene til at noen fortsatt ikke har kredittkort.

Oversikt og kontroll
Har du kredittkort i samme bank som du har kundeforholdet ditt, vil du ha kontroll og oversikt over forbruket ditt. I nett- og mobilbank kan du se alle kortene dine, kredittramme, hvor mye du har brukt og transaksjoner. Det er den aller største fordelen med å samle kredittkort og bank på et og samme sted. I tillegg får du samme PIN-kode på alle kortene dine. En kode mindre å huske.

Fleksibel løsning
Har du behov for å øke kredittgrensen på kredittkortet kan du i nett- og mobilbank enkelt søke om å øke den. Det samme gjelder om du vil justere ned kredittgrensen. Du kan endre regionsperre og sperre kort om du mister det eller det blir stjålet. Alt på en plass og lett tilgjengelig.

Enkel innbetaling
Er du en av de som liker å betale inn på kredittkortet ditt utenom faktura? I nett- og mobilbank finner du alle detaljer om kortene dine. Der finner du kontonummeret for innbetaling og KID. 

Andre fordeler
Møre Mastercard har selvsagt også andre fordeler på lik linje med andre kredittkort. Vi kan nevne reise- og avbestillingsforsikring, egenandelsforsikring på leiebil, ingen årsavgift osv. Her kan du lese mer om fordeler med Mastercard i Sparebanken Møre.

Nyt fordelene og bruk kredittkortet riktig
Har du kortvett og ikke låner mer enn du kan betale tilbake, så kan du trygt bruke kredittkort og nyte fordelene som følger med det.

Priseksempel ved utsatt betaling
Betaler du fakturaen ved forfall, blir det ingen ekstra kostnader. Utsetter du betalingen, betaler du renter. Effektiv rente er 23,9 %. Låner du 15.000 kroner med nedbetaling over 12 måneder, er kredittkostnaden 1.518 kroner. Totalt beløp blir 16.518 kroner.

 

Les mer og søk om Mastercard


Les også:

"I år skal vi på kortreist ferie"
"Er du fersk kredittkorteier?"

Flere artikler i kategorien Privatøkonomi