Gå til sbm.no
En mann og en kvinne.

Viktig informasjon

Stengte bankkontor

Våre bankkontor vil være stengt for besøkende, men rådgiverne vil være tilgjengelig som før via telefon fra 08.00-16.00, mandag-fredag. Kundeservice er åpent mandag - fredag 0800-2000.

Vi må alle gjøre det vi kan for å begrense spredningen av viruset, og vi i Sparebanken Møre tar vårt ansvar på største alvor. Vi tar derfor noen forhåndsregler for å beskytte våre kunder og medarbeidere.

Vi ber deg som kunde om å kontakte oss via telefon, chat eller sikker e-post i nett- og mobilbank. Inntil videre beskjed vil alle våre bankkontor være stengt for besøkende fra og med fredag 13.mars. Rådgiveren din vil være tilgjengelig som før, og kan nås på telefon fra 08.00-16.00, mandag-fredag. Kundeservice er åpent som normalt, men vi ber om forståelse for at det kan være lengre ventetid i perioder. 

Det er viktig for oss å være tilgjengelig for våre kunder, og vi vil finne alternative løsninger for gjennomføring av kundemøter og rådgivningssamtaler. Ta kontakt med oss via telefon, chat eller epost, så finner vi sammen en løsning.

Her finner du informasjon om banktjenester og nyttige tips til selvbetjening.

Flere artikler i kategorien Privatøkonomi