Gå til sbm.no

Vi fremskynder rentekuttet

Vi har besluttet å framskynde dato for ikrafttredelse av rentekutt for å hjelpe våre kunder i denne krevende tiden!


- Vi følger kundene våre tett i denne krevende perioden, og erfarer at mange trenger all den støtte de kan få. Rentemarkedet er preget av stor usikkerhet som påvirker kostnadene til bankene, men vi vil strekke oss langt for å hjelpe kundene våre. Ett av grepene er å framskynde datoen for tidligere varslet rentekutt på utlån for både person- og bedriftsmarkedskunder til 8. april, sier Terje Krøvel, leder for divisjon Næringsliv i Sparebanken Møre. 


- Vi følger kundene våre tett i denne krevende perioden, og erfarer at mange trenger all den støtte de kan få, sier Terje Krøvel, leder for divisjon Næringsliv i Sparebanken Møre.

- Vi gjør dette for å lette den økonomiske situasjonen for kundene våre. Sammen med mulighet for gebyrfri avdragsutsettelse er dette effektive tiltak som gir rask effekt. Vi har over 200 kompetente rådgivere som er tilgjengelige og kan bidra med god økonomisk rådgivning, noe som er ekstra viktig i vanskelige tider som dette, sier Elisabeth Blomvik, leder for divisjon Personmarked i Sparebanken Møre.

Kundene vil få mer informasjon om renteendringen og dato for ikrafttredelse i nettbanken eller per post.  

Flere artikler i kategorien Privatøkonomi