Gå til sbm.no

Satser i Romsdal

Åpner nytt kontor i Hustadvika

- Den gode veksten vi opplever, vitner om at vår måte å drive bank på er attraktiv og flere og flere kunder ønsker å møte oss fysisk, sier Elisabeth Blomvik, leder Divisjon personmarked i Sparebanken Møre.

Sparebanken Møres historie strekker seg 180 år tilbake i tid. Sammen med mennesker og bedrifter har banken bygd bærekraftige lokalsamfunn på Nordvestlandet. Nå rigges det for videre vekst og utvikling.

- Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet, og vi ser hele tiden etter muligheter for å utvide vårt markedsområde. Dette er en del av vår planlagte vekst, og dette markedsområdet er viktig for oss, forteller administrerende direktør Trond Lars Nydal.

Elisabeth Blomvik, leder divisjon Personmarked i Sparebanken Møre, ser frem til å kunne åpne enda et kontor og komme nærmere både nye og eksisterende kunder.

- Vår markedsandel er økende, og det vitner om at vår måte å drive bank på er attraktiv. Det er derfor med stor glede vi nå åpner kontor i Hustadvika. Vi ser frem til å bygge sterke og langsiktige relasjoner til både kunder og lokalsamfunn, sier Blomvik.

 

En større del av Nordvestlandet

Sparebanken Møre har i dag 26 kontor på Nordvestlandet. Der flere av bankens konkurrenter avvikler kontor i region ser banken etter nye områder for vekst og verdiskaping. Banken ønsker å være til stede på en større del av Nordvestlandet, og kan nå bidra bedre til økonomisk vekst og utvikling i lokalsamfunnene i Hustadvika.  

- Vi opplever at flere og flere kunder ønsker å møte oss fysisk. Ved å etablere et nytt kontor kommer vi nærmere kundene våre og kan tilby tilpasset rådgiving til både nye og eksisterende kunder. Vi er en selvstendig sparebank med god lokalkunnskap og korte beslutningsveier. Vi snur oss raskt og som kunde får du en egen rådgiver som kjenner deg, sier Nydal.

- Kontoret i Hustadvika vil romme både rådgivere innen personkundemarkedet, næringsliv og meglere fra Møremegling, forteller adm. dir. Trond Lars Nydal.

Tilbyr bredde i Hustadvika

Sparebanken Møre tilbyr skreddersydd rådgiving både til person- og bedriftskunder. Ved det nye kontoret, som vil ligge sentralt i Elnesvågen får kundene treffe rådgivere innen både person- og bedriftsmarkedet. I tillegg vil Møremegling ha fast plass ved kontoret.

- Vi ønsker å nå ut til kunder i ulike livsfaser, både privatkunder og bedriftskunder. Vi ønsker velkommen alle kunder som ønsker seg en personlig bank med konkurransedyktige vilkår. Vi skal være din bank på hjemmebane, og være til stede for deg som har høye krav til service og tilgjengelighet, sier Blomvik.

Det nye bankkontoret skal åpne i løpet av siste halvår 2023, og rekruttering av medarbeidere er i gang.

- Vi ser frem til å komme i gang og vi gleder oss til å være en viktig samarbeidspartner både i lokalsamfunnet og ikke minst til kundene i området, avslutter Blomvik.

 

Se ledige stillinger.

Flere artikler i kategorien Næringsliv