Gå til sbm.no
Foto: Marius Beck Dale

Næringsbasen med avgjørende rolle

Kickstart for Crossfit Volda

Tidlig involvering av Næringsbasen, har vært viktig for Ingrid Vatne og Nora Sæbønes i prosessen med å etablere sitt første selskap.

Historien om Crossfit Volda AS gir et bilde av hvordan dedikert støtte og skreddersydde tjenester fra Næringsbasen kan spille en avgjørende rolle for oppstartsbedrifters fremgang.

 

Oppstarten med Næringsbasen

Allerede før etableringen av Crossfit Volda AS tok Vatne og Sæbønes kontakt med Næringsbasen i Sparebanken Møre. Mangel på erfaring med bedriftsetablering førte til behovet for veiledning, noe Næringsbasen kunne tilby dem. Støtten var avgjørende for dem i etableringsfasen, og rådgiverne i Næringsbasen bistod gjennom hele søknadsprosessen for å opprette AS. Crossfit Volda beskriver denne fasen som en problemfri opplevelse, hvor rådgiveren veiledet dem steg for steg gjennom søknadsprosessen.

– I starten støtte vi på utfordringer med søknaden til Brønnøysundregistrene for å etablere aksjeselskap. Da tok vi kontakt med Næringsbasen, fikk arrangert et Teams-møte, og fikk veiledning gjennom hele søknadsprosessen, forteller Ingrid Vatne, med-gründer i Crossfit Volda.

Les hva Næringsbasen kan hjelpe deg med

Redusert stress og bekymringer

Støtte fra Næringsbasen har vært kontinuerlig gjennom hele reisen, og de har ikke stått alene i møte med utfordringer. I tillegg har dette skapt en trygghet for dem. Å vite at de hadde tydelig og forståelig kommunikasjon og et nært samarbeid med Næringsbasen fra begynnelsen av, ga dem ro og tillit til å ta seg av andre viktige deler av oppstartsprosessen.

– Beslutningen om å velge Sparebanken Møre for etableringen av Crossfit Volda AS var basert på de positive erfaringene vi hadde som privatkunder hos banken. Kunderådgiveren vår anbefalte Næringsbasen, og dette spilte en avgjørende rolle i valget vårt, sier Vatne.

Starte bedrift? Her er alt du trenger for å starte ENK eller AS

Velg en bank som tror på dine mål

Med stadig nye mål og planer for bedriften, ser Crossfit Volda frem til å fortsette å bruke Næringsbasen for støtte og veiledning på veien videre. De er trygge på at de kan stille spørsmål og få hjelp når nye utfordringer oppstår.

På spørsmål om de har noen råd til andre gründere, er det enkelt: Velg en bank som tror på dine mål. For dem var Sparebanken Møres kjennskap til det lokale næringslivet en ekstra trygghet på veien fremover. I tillegg sier Vatne at nettbanken for bedrift er oversiktlig og enkel å bruke, og hun roser kunnskapen til rådgiverne i Næringsbasen som en positiv egenskap.

– Det har vært uvurderlig å ha et dedikert team som jobbet tett med oss i de nødvendige periodene. De svarte raskt på spørsmål og viste genuin tro på vår suksess, avslutter Vatne. 

Alt du trenger for å starte bedrift


Drømmer du om å ta steget? 

Crossfit Voldas historie med Næringsbasen i Sparebanken Møre viser tydelig hvordan dedikert støtte og skreddersydde banktjenester kan være nøkkelen for gründere. For de som vurderer å starte sin egen bedrift, gir denne historien et inspirerende innblikk i hvordan en pålitelig samarbeidspartner kan bidra til vekst. Hvis du drømmer om å realisere din egen virksomhet og bygge noe bærekraftig, er vi klare til å hjelpe. 

Ta kontakt med Næringsbasen i Sparebanken Møre i dag, og la oss sammen gjøre drømmen din til virkelighet.

Flere artikler i kategorien Næringsliv