Gå til sbm.no
Smilende ung mann foran en skjerm som viser børs-grafer som svinger.Sparebanken Møre har opplevd en enorm økning i antall nye aksjekunder og aktivitet det siste året, forteller Fagansvarlig for aksjehandel, Thomas V. Johansen. Foto Tony Hall

Sparebanken Møre

Bruk oss på aksjer

Fagansvarlig for aksjehandel, Thomas V. Johansen mener det er minst tre gode grunner til at du bør bruke aksjehandelsløsningen til Sparebanken Møre fremfor konkurrerende løsninger.

Høy kompetanse 
Sparebanken Møre er en sterk og lokal aktør med et godt etablert Marketsmiljø. Aksjebordet er en del av Sparebanken Møre Markets som er det største finanshuset mellom Bergen og Trondheim. Banken har høy kompetanse innenfor aksje-, rente- og valutahandel. Banken har egen sjeføkonom, egen enhet for Kapitalforvaltning og avdeling for internasjonal betaling og oppgjør. Det betyr gode råd og veiledning i handel av finansielle instrumenter til bankens kunder.

Rask responstid 
Aksjehandel er ferskvare og Sparebanken Møre ønsker derfor å være mest mulig tilgjengelig for spørsmål. Ved behov er det kort vei til nøkkelpersoner både i banken og i DNB Markets. Det gir raske og gode svar som mange vet å sette pris på.

Aksjehandel Internett
På den digitale plattformen Aksjehandel Internett kan Sparebanken Møres kunder være sin egen aksjemegler. Her kan man søke opp ulike aksjer og andre typer verdipapirer (norske, nordiske og internasjonale), se tidligere kursutvikling, analyser av selskapet utført av DNB Markets, web-TV sendinger og selskapspresentasjoner. Via samarbeidet med DNB Markets får Sparebanken Møre flere fordeler som du som kunde kan dra stor nytte av.

Her kan du lese mer om aksjehandel i Sparebanken Møre.

Flere artikler i kategorien Privatøkonomi