Gå til sbm.no
Amalie Fagerli og Ole Johnny Gamlem.– Vi er strålende fornøyde og angrer ikke et sekund på bankbyttet! forteller Amalie Fagerli og Ole Johnny Gamlem. FOTO: Amalie Fagerli/ @svenngaarden

Godt lokalt forankret:

Derfor byttet de bank

De ville ha en bank i nabolaget, som var tett på og som alltid ville være der for dem. Derfor byttet de til Sparebanken Møre.

Amalie Fagerli (33) og Ole Johnny Gamlem (35) bor i Eidsvika i Tennfjord med de to jentene sine Fredrikke (14) og Pernille (12). I april 2019 byttet de bank og flyttet hele kundeforholdet sitt til Sparebanken Møre.

Strålende fornøyde
– Vi er strålende fornøyde og angrer ikke et sekund på bankbyttet! Vi er et par med mange jern i ilden og stadig nye prosjekter på gang. Da er det godt å ha en bank i ryggen og en bank som kjenner oss, sier Ole Johnny Gamlem (35).

Aktivt par
Amalie er influenser, interiørblogger og interiørkonsulent. Ole Johnny har ansvaret for produksjonen til Vard Electro i Norge og Romania. Begge er kreative, har blikk for bygg og bolig både inne og ute, er nevenyttige og foretaksomme. 2011 ble deres bolig kåret til Norges vakreste. Etter det har det aktive paret kjøpt ny bolig, småbruk og bygd egen hytte i Skorgedalen ved Åndalsnes.

Bankbyttet
– Filialen til den landsdekkende banken ble stengt ned og kunderådgiveren vår gikk av med pensjon. Det ble stadig vanskeligere å få den tette oppfølgingen, dialogen og rådgivningen vi ønsket oss, forteller Ole Johnny om motivet for bankbyttet.

Helt siden de var små har Sparebanken Møre «alltid vært der», og det var naturlig å tenke på den som deres nye bank.

Innfridde
– Sparebanken Møre innfridde alle våre krav. Vi fikk bedre betingelser på boliglånet vårt, de digitale løsningene var gode, bankkort for barn og gebyr på kort og kredittkort – vi kunne krysse av hele sjekklista vår. Og ikke minst: Sparebanken Møre er godt lokalt forankret, de hører til her og dyrker konseptet nærhet og service til sine kunder. Det liker vi, sier Amalie og Ole Johnny.

For Amalie Fagerli har mye av tiden dreid seg om interiør og oppussing de siste årene. Hun har i tillegg bygget opp en blogg, et konsulentfirma og en Instagramkonto med 40.000 følgere. FOTO: Amalie Fagerli/ @svenngaarden

Kjenner oss
Flere av deres bekjente hadde også byttet til Sparebanken Møre og ble gode ambassadører for et bankbytte. Dessuten kjenner Amalie og Ole Johnny flere som jobber i Sparebanken Møre på Digerneset. Og de kjenner Amalie og Ole Johnny.

– Det gjør det så mye enklere å forholde seg til banken sin og få en tett relasjon, mener Ole Johnny.

Gir noe tilbake
Sparebanken Møre har et stort samfunnsengasjement, og det er selvsagt positivt når man som Amalie og Ole Johnny har barn som er med i forskjellige idrettslag. Banken har også bidratt direkte til disse idrettslaga. Både Amalie og Ole Johnny registrerte og kjente godt til Sparebanken Møres samfunnsbidrag fra tidligere.

Nære og konkurransedyktige
– Det kommer selvsagt på pluss-siden, men var ikke et av hovedargumentene våre for å bytte. For oss var lokal tilstedeværelse og at banken var konkurransedyktig på betingelser, priser og tjenester det aller viktigste. Men når banken leverer på disse områdene blir det en bonus for kundene at banken også gir noe tilbake, mener Amalie og Ole Johnny.

Kjapt og smertefritt
De to forteller at det ikke var noen stor, tung og byråkratisk jobb å flytte hele kundeforholdet sitt til en ny bank.

– Det skiftet gikk kjapt og smertefritt!


Ønsker du å avtale et uforpliktende møte med en rådgiver i banken? Da kan du bestille møte her.

Flere artikler i kategorien Privatøkonomi